Music rocked your world![a mea la sigur]


MusicPlaylist

miercuri, 11 mai 2011

Pulsul singuratatii [cap V]

Mi-am dezmortit degetele si am deschis mesajul.Acum totul se afla pe monitor,continutul fiindu-mi furnizat cu o anumita intensitatea grafica.Am inceput sa imbrac in voce caracterele mute.
,,Lizz,ce s-a intimplat?Unde ai disparut?Am nevoie de tine.Recunosc ca m-am purtat scandalos,ca un porc....dar zau,ca as vrea sa redevin OM.Te rog iarta-ma,iarta-ma  ca sa ma pot misca inainte si ca sa mi te aduc alaturi.Am incercat sa te caut,si te-am cautat,dar cautarile mele au esuat,dar nu ma resemez,nu incetez sa cred ca voi mai obtine o sansa de care am atita nevoie.Pina cind imbratisez distanta ce ne desprate si iti promit ca in curind iti voi fi aproape,doar GIVE ME A SIGN.
        Kirinki takinoarikuarichiki,kitojikushiku!,, 
Cursorul oprit pe ultimul rind clipeste cu regularitatea unei inimi care bate  asteptind cu sufletul la gura raspunsul. Am recitit cele scrise inca o data si inca o data si inca o data.nu era ceea la ce ma asteptam.A reusit sa ma surprinda din nou,insa acum intr-un mod placut.Totusi in spatele mesajului se ascunde ceva,cuvintele lui poarta anumite coduri pe care simt nevoia sa le las incifrate.Iar ultima replica m-a bagat in transa.Nu cred ca s-a schimbat in asa scurt timp,dar de intimplat sa intimplat ceva.Pentru ca Nicolas nu poate spune  ''iarta-ma'' sau''imi lipsesti'' Am desfacut pachetul de tigari Virginia Slim de pe masa,si mi-am aprins una.Fumul purta pe poale uimirea mea,ce orna toata atomesfera camerei.<<Chiar nu ma asteptam,si chiar…..>>.Usa a miriit sub comanda lui Yasmin,am stins panicata tigara si am preselectat butonul close ,pentru a inchide ceea ce nu trebuia niciodata sa vada.Il priveam cum se joaca cu cheile in minaAvea un zambet atat de familiar, asternut pe chip,iar ochii sai negri luceau ca doua flacari imbracate in gheata,din nou ramin dezarmata in fata frumusetii sale.A venit spre mine si mi-am incolacit o mina in jurul gitului sau ,iar cu cealalta i-am mingiat liniile  fin desenate de pe buze.El mi-am cuprins mijlocul intr-o strinsoare puternica si plina de farmec.L-am privit inca o data in ochi si i-am zimbit strengar,dar scurt pentru ca buzele lui li-au ocupat pe ale mele.Dupa citeva clipe buzele sale au inceput sa le imbrace pe ale mele in cuvinte:
-Deci ce faceai?sopti el.
-Te asteptam,iar atunci mi-a muscat buza de jos,minciuna nu l-o incintat.
-Iar acum reiau intrebare,astept un raspuns cit se poate de plauzibil.....cu ce oacazie mi-ai inceput pachetul de Virginia Slim,isi dezlipi buzele si privi inspre tigari.
M-am desprins din strinsoarea lui,mi-am lasat miinile in jos si am oftat adinc.
-E timpul sa incepi a avea incredere in mine,urmeaza-mi sfatul,daca vrei sa mergem pe acest drum impreuna.Si am fumat ,pentru ca singur ai zis sa-mi gasesc o ocupatie,uite ca mi-am gasit-o.Cind fumezi tacerea claustrofoba a peretilor nu-ti mai da senzatia ca esti sugrumata de la inchieturi,deci m-am simtit mai bine dupa asta.
-Iarta-ma ca ma port ca taicatu,sunt un prost.
-Ce amuzant e prostul acesta,si i-am prins degetele reci in ale mele.Prostul meu pe care il iubesc mai mult decit toti la un loc,asa cum iubesc unii raul, care le da fiori pana in adancul sufletului.
Ma strins la piept atit de fascinant,am simtit ca mi-au fost paralizate toate simturile si nu ma puteam misca.Am putut bombani doar:
-O sa ma inadusi.
Zimbi si si-a ridicat o mana pe care mi-a trecut-o prin par.
-Te duci si faci un dus,ca zau mirosi a pisica uda.Dupa aceea plecam unde ti-am promis o supriza.Azi am dat bijuterielului sa-ti faca colierul,datorita caruia vei umbla si prin soare,si prin ploaie,dar pina atunci vei iesi doar noaptea din casa.
-Nu ma supar,oricum vreau sa ma mai ascund o perioada.
Imi studie chipul sceptic.
-Totusi peste doua zile sa ai curajul sa dai ochii cu ai tai,sau daca nu macar un apel de la tine ii va linisti.
-Ma voi gindi la asta,nu vreau sa le fac rau.Vreau mai intii sa invat a ma controla,trebuie sa-i protejez de mine.
-Ve invata rapid aceasta,zise el solem.Am toata increderea in tine.
-Bine,i-am retezat-o eu.Acum deci arata-mi cum sa ajung la baie.
M-a luat de mina,am trecut prin bucatarie,iar la sfirsitul ei se afla si baia.
-Uite aici.
-Esti liber,acum vreau intimitate.Hai-hai,fa pasi.
Zimbi si se indfeparta elegant.Cit de frumos e demonul acesta al meu,al meu pentru totdeauna,Nicolas nu m-ai are nici o sansa.Timpul lui a expirat.
Mi-am dat drumul la apa rece. M-am dezbracat si am intrat in cabina, lasand apa inca rece sa-mi curga pe spate, aducandu-mi aminte de degetele lui Yasmin. Am zambit si mi-am scuturat capul. Incepeam sa ma gandesc prea mult la lucrurile astea. 
Am tremurat si mi-am lasat fruntea sa se lipeasca de gresia rece din interiorul cabinei. Inca  nu cred ca asta mi s-a intimplat mie,inca nu cred ca am devenit vampir.
Am pornit si apa calda, mi-am inchis ochii lasand-o sa se scurga pe corpul meu, sa ma dezmorteasca. In minte mi s-a format imaginea lui Nicolas, era ca o fantoma care imi dorea moartea.Nimic din ce mi-a zis el nu cred si nu voi crede.Imi va plati pentru tot.
P.S.Kirinki takinoarikuarichiki,kitojikushiku!--->din japoneza inseamna ,,imi lipsesti,ingere''

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu