Music rocked your world![a mea la sigur]


MusicPlaylist

duminică, 17 aprilie 2011

Pulsul Singuratatii [Cap III]

-Si acum ce o sa facem?mimasem pe fata o masca de nepasare. 
    Se ridicase de pe taburete,isi impletise degetele in ale mele,isi apropiase buzele de mine si incepuse sa-mi sarute cu o esenta rece curbura gitului ,mi se stringea in burta ghemotoace fierbinti de emotii incontrolabile,daca mai dansa putin cu limba pe gitul meu,ii sfisiam hainele de pe el,dar se oprise la timp,tentatia devoratoare mi se potolise. 
-Si acum o sa ne iubim,o eternitate o sa fim impreuna copila mea,imi sopti el in ureche. 
-Trebuie sa te atentionez ca acum nu mai sunt o copila,am rinjit sarcastic lasind mindra sa mi se vada noii  canini.  
Incepeam sa cred ca EU cea anterioara,nu mai exista,murise.In mine totusi se mai dadea lupta ,latura umana  versus latura non-umana.O parte din mine incepea sa iubeasca ce am devenit,iar alta detesta cu vehementa si isi renega noua viata.Acest EU al meu se multiplicase in mai multe variante,diferite ca continut,dar identice ca scop:'sa ma scoata din acest intuneric violent in care pluteam'.Era neaparat necesar sa redevin aceasi Eu,cu aceasi identitate,cu acelasi caracter de scorpie,cu aceasi dispozitie proasta si cu aceasi slabiuciune la enervat oamenii.Cu toate ca suferisem o transformare,trebuia sa ma adun,nu doream sa permit ca ceva din mine sa dispara.Durerile incepuse din nou sa se amuze pe seama mea.Inchisem ochii,si imi fortam interiorul sa    baricadeze valul de dureri ce urma sa-mi dogorasca fiecare celula,fiecare fibra de om,fiecare amintire din fosta EU.Imi ancorasem corpul ca pe un zid dur si intangibil,dar planul imi esuase. 
-Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuu din nou,tipasem cit de tare puteam,cuvintele s-au infipt ca cutitele  in plafon,dupa care dintr-o miscare expromta,toate l-au intepat pe Yasmin.A sarit de linga mine ca din gura de sarpe.Ia-ma de aici,ia-ma si nu te uita ca blegul.Ti-i mila?De ce ti-i mila?NUUUUUUU VREAU COMPATIMIRE,mai ales  a TAaaaaaa!Vocea mi se stinse,lesinasem probabil,pentru ca dupa aia nu-mi mai aminteam nimic.
Ma trezisem intr-un pat alb,gigantic.In jurul meu pernele de puf jucau o hora,insa sub cap simteam soliditatea patului. 
-Uite ca nu a uitat!
-Ce sa uit?statea linga geam ca o statuie angelica de pe care nu aveai dorinta sa-ti dezlipesti privirea.
-Ce faci acolo tu? 
-Priveam.Te priveam cum dormeai,cum respirai,si cum iti adiau genele. 
-Plictisitor. 
-Niciodata,pentru ca dormi asemeni marii,rasuflarea ta seamana cu valurile care scalda tarmul ,dimineata,si esti atit de amuzanta,in deosebi cind cirnesti nasucul.Vezi nu am cum sa ma plictisesc!
In camera se revarsau rafale de zimbete,rideam si eu in cor cu el.
-Doar stii ca sunt specialista in ale *maimutaritului.Si ii aruncasem o privire de superioritate.
Veni spre pat,si se culca linga mine.Imi desena cu degetele lui de stafie pe maina dreapta cercuri mai mici ,cercuri mai mari.Eu incepusem sa zimbesc.
-Hey,gata ajunge ma gadili.
Apoi,isi ingropa capul in parul meu, si imi ciripi melodios.
-Ma duc sa pregatesc masa,si se desprinse de linga mine.
Schitasei pe chip  expresia unui copil  nemultumit,a carui bomboana a fost luata fara voie,si ma intoarsei . Ce scandalos!Dejun afurisit,trebuia sa urmeze ceva spectaculos,dar cistigase bucataria in defavoarea mea.El iesise,prefacindu-se ca nu-mi sesizase injuratura  suparacioasa.
Nu eram bolnava,asa ca ma sculasem din pat.Pe mine era o camasa alba de in,era cu siguranta a lui Yasmin ,dar mi se potrivea perfect.Pornisei sa analizez camera in care ma aflam,cind atinsei picioarele de pardoseala,aveam senzatii neobisnuite in talpi,li-am ignorat.Ma ridicasei si facusei citiva pasi,atunci momentan in mine se formase o minge de foc ,care dadea goluri in fiecare cotlon disponibil.Singele clocotea,ma simteam uscata ca iasca,ardeam toata.Iarasi cazusem intr-o dilema ,stateam-ardeam,mergeam-ardeam.Observasei printre perdeaua de pe ochi ,linga fereastra,pe  masa ,o vaza suverana de cristal cu citiva trandafiri uscati in ea.
-T-r-e-b-u-i-e  s-a  a-j-u-n-g  l-a  e-a,T-R-E-B-U-I-E,ma incurajam eu silabisit.Pasii mei inceti,mareau viteza mingii de foc,care tot mai accelerat ma pirjolea.Ajunsem in dreptul vazei,si am zis gituit:
-Iarta-ma.
Lovisei vaza,iar cioburile le luasem gramada si le imprastiasem pe jos.Am inceput sa le asez,oferindu-le imaginea de covoras.Gindeam ca pentru a scapa de focul din mine,trebuie mai intii sa scurg tot single, sa imi sec corpul de el,astfel numai aveam nimic in mine de fiert.
Incepusei sa merg pe acel sticlos covor,picioarele imi sfiraiau sub cioburi,iar single zbuciumat fara pensula le colora.
Mergeam fara ezitare,parca eram pe podium,iar aceasta senzatie imi producea o enorma placere.
Intre timp usa se deschise,ridicasem ochii,si ii vazusei chipul alarmat.Lasase intr-o fractiune de secunda tava pe masa,si ma trase linga el,ma imbratisa ca niciodata.
-Ma inadusi.
-De ce iti faci rau,micuto.In vocea lui se amesteca o nuanta de durere profunda,regret si lacrimi.De ce ?ma saruta pe frunte,si ma strinse la piept.
-Doar trebuie sa sting cumva  acest foc din mine.
-Stiu cum e,stiu ca te doare.Inceputul e nemilos,dar sunt eu linga tine,asta simplifica durerea.Trebuie sa bei.
-Pai am baut,am baut foarte multa apa,dar am impresia ca toata a cazut intr-o fintina fara fund.
-Apa nu ajuta,murmurase el.Sa mergem in pat.Isi incolaci o mina in jurul taliei mele,iar in  alta imi ducea primul meu dejun vampiresc.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu